VISWINKEL PETER TOL

VISWINKEL PETER TOL De beste viswinkel van Amsterdam

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 432 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Viswinkel Peter Tol. Meer weten? Ontdek meer

21 mei 2022 om 21:40 They did not open the oysters, without lemon,saus and specifications
19 mei 2022 om 9:14 Wij bestellen vaker met collega's. Bezorging was super laat. Leerkrachten moesten na de pauze nog snel eten. Jammer.. Contact opgenomen met zaak en meneer aan de telefoon zei dat het aan thuisbezorgd lag en niet aan hun??
9 mei 2022 om 18:02 Great as always heerlijkk gegeten
23 apr 2022 om 16:52 Ruim halfuur wachten en vervolgens zielige portie zonder servetjes, saus of bestek
13 apr 2022 om 15:27 De haring was weer prima en de bezorging binnen de vooraf aangekondigde tijd. Maar ik irriteer me aan de volstrekt willekeurige tijdwaarneming op site van Thuisbezorgd. Zo stond er een kwartier lang (!) de boodschap ‘vertraagd, duurt nog 10+ minuten’
25 mrt 2022 om 19:44 Bezorgtijd was te lang. Helaas hebben collega's niet eens in de pauze kunnen eten. Contact opgenomen met zaak, zij hebben aangeraden om thuisbezorgd te bellen. Probeerde thuisbezorgd te bellen, maar kreeg geen gehoor. Jammer!
25 mrt 2022 om 15:59 De haringen waren, zoals altijd hier, goed. Maar ik kreeg toch de indruk, dat ze dit keer iets vlakker smaakten, minder vissig. Kan natuurlijk van de (bewaar)tijd zijn. Gelukkig komt de nieuwe haring er weer aan, 18 juni is het vlaggetjesdag.
5 mrt 2022 om 17:42 Goede broodjes, we hadden zalm en garnalen. Ik had bij veel gerechten gezet geen ui, maar was het bij 1 tje vergeten en prompt zat er ui in.. Verder was alles helemaal geweldig!! Als je van vis houdt, is dit een aanrader!
21 feb 2022 om 18:11 Meestal is de kibbeling goed gebakken maar soms is het vet en slap en net te kort gebakken. Plakt dan helemaal vast aan verpakking. Vandaag ook weer. Zo jammer want het 2 minuutjes langer bakken en het is perfect.
9 feb 2022 om 18:17 Eten perfect. Alleen jammer dat Thuisbezorgd veel te weinig koeriers hebben
17 jan 2022 om 14:45 Eten was top
4 jan 2022 om 16:26 bezorg per adres nu naar twee adressen komt je eten koud aan totale rijtijd 20 minuten terwijl ik er maar 5 minuten van daan zit